Apel umanitar,pls!

Cred că e clar pentru toată lumea, Adrian Severin nu-şi va da demisia. După cum bine ştiţi, e un om nevinovat şi victima unei înscenări murdare a presei englezeşti. Ce ţi-e şi cu englezii ăştia, nişte afafici! Se ştie!

Cu toate acestea, el trebuie să plece, să demisioneze, să se retragă din PE. Şi nu pentru că ar fi vinovat, ci pentru că aşa vor europarlamentarii cei haini şi invidioşi. Pentru asta, după cum spune liberalismul, omul A. Severin are nevoie de-o motivaţie puternică pentru a putea controla pasiunile şi dorinţele naturii sale profund umane: falsa sete de dreptate, lăcomia, mândria etc.

Noi îl putem ajuta! Noi trebuie să-l ajutăm! Şi nu trimiţându-i mail-uri, aşa cum ne îndeamnă idealiştii.

Nu! Fără mail-uri!  Noi cei aproape 7 milioane (sper să nu mă înşel) de români salariaţi trebuie  dă donăm fiecare câte 1 leu. Cu puţin noroc şi cu ajutorul lui Dumnezeu vom strânge 7 milioane de lei, adică 1706484,641638225 euro (curs BNR, 1 euro=4,1020 lei). Aceşti bani vor fi viraţi în contul domnului Severin, daca va binevoi să ni-l comunice. Dacă nu ni-l comunică, mergem direct în PE şi organizăm o licitaţie cu strigare.

Acum sincer, credeţi că aceşti bani reprezintă suma corectă pentru fotoliul său de europarlamentar? Este o sumă suficient de motivantă pentru A. Severin? Credeţi că ar fi de acord să renunţe la fotoliul de europarlamentar pentru această sumă?

Bineînţeles, poate să-şi păstreze liniştit toate funcţiile din PSD, pe noi nu ne afectează. Nici pe cei din PSD nu-i afectează, Victoraş ştie!

Deci, ne mobilizăm şi noi un pic “mai cu talent”?

NB: Şi domnule Severin, nu vrem chitanţă!

Chitanta

Reclame

2 comentarii

  1. Misto. i-ai pus link chinezului pe politeia. Apai crezi ca nu stiu cu cine am de-a face? Chinezu si-a intins tentaculele prin multe unghere, inclusiv pe la Andi Moisescu. Daca te uiti cu atentie la emisiunea aluia, o sa remarci o interesanta inclinare spre PSD.

    Apreciază

  2. Hei, calmeaza-te. 🙂

    Apreciază

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: