de la Adi, pentru fratele de suferinţă Adi, un avocat bun!

Mesajul lui Adrian Năstase e clar: fraţilor, uitaţi-vă la mine! furaţi cât puteţi de mult, dar luaţi-vă şi un avocat bun. Deja nu mai e nici nesimţire, nici aroganţa, e  hoţie, mafie şi banditism generalizat, toate de factură social-democrată. Ar trebui patentată această strategie.

N-am nicio îndoială, domnul Năstase ştie despre ce vorbeşte. Are un background de invidiat, are drumuri pe la tribunal, are o căruţă de studii de drept şi cunoaşte sistemul. Păi cum altfel a reuşit să tărăgăneze cu anii cele trei mari dosare ale sale? Cu ajutorul unei armate de avocaţi şi cu o “reţea de tip Voicu” în spate, că doar sunt “dosare politice”, nu?

Te cruceşti când vezi cum ditamai omul politic Adrian Năstase, la 60 de ani,  fost prim ministru, fost ministru de externe, fost preşedinte de partid etc, se ascunde ca iepuraşul în spatele unor avocaţi ce invocă ba vicii de procedură, ba boli imaginare şi absenţe stupide, ba recuzări, ba lipsa timpului pentru copierea documentelor. Păi asta-i bărbăţie? Asta-i om politic?

Şi asta nu e totul, Năstase pulsează în cazul Severin: “are nevoie de un avocat bun”. Un avocat bun, ca să ce?

După ce lobbyştii de pe două continente spun că ăla nu-i lobby, ci cam pute a corupţie valahă, după ce o Europă întreagă te huiduie în Parlament, după ce faci de râs o ţară în PE, după ce i-ai pus într-o poziţie umilitoare pe colegii socialişti şi după ce refuzi să demisionezi, deşi toată lumea ţi-o cerea, pentru ce mai ai nevoie de un avocat bun?  Chiar, pentru ce are nevoie Severin de un avocat bun?

Avocatul ăla bun şi reţeaua Voicu vor reuşi să spele şi imaginea României?

Imaginea e de aici.

Reclame

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: