Jos labele de pe Ciutacu!

După ce a fost deconspirat ca făcând parte parte din tagma asistaţilor sociali, civilizatul şi integrul domn Ciutacu lămureşte clar, pe blogul propriu, problema locuinţei sale din Rahova. Nu dau link, deoarece locuiesc foarte aproape de Antena 1 şi mi-e frica să nu vină Badea să-mi spargă geamurile. 🙂

În primul rând, omul are un contract perfect legal cu statul;  contract  pe care-l respectă cu sfinţenie până la ultima literă. Ca orice cetăţean a depus, în anul 2000, o cerere de locuinţă. Nu avea banii de astăzi, aşa că statul milostiv i-a dat, în regim de chirie, o locuinţă într-un cartier rău famat din Bucureşti. Chiria era modică, ca pentru asistaţii sociali. Cu timpul veniturile i-au crescut, depăşind plafonul salarial pentru o locuinţa socială. A anunţat statul de acest lucru şi a cerut o altă locuinţă. În noul context creat, statul avea obligaţia şi datoria, fie să îi dea spre închiriere o altă locuinţă ne-socială, fie să îi facă rost de o locuinţă pe care domnul Ciutacu să o cumpere în rate. Statul nu l-a mai putut ajuta pe cetăţeanul Ciutacu, venise şi criza imobiliară…and all. Ca atare, Ciutacu a rămas în continuare chiriaş  al statului, plătind în schimb, după vreo 8 ani de chirie modică (30 euro), o chirie ceva mai realistă (300 de euro). Deci, domnul Ciutacu locuieşte perfect legal.

Nu-i aşa că avem un stat minunat? Statul e dator şi are obligaţia să facă totul pentru noi. El trebuie să ne poarte de grijă, fie că lucrăm pentru el, fie că lucrăm la privat.  El, statul, trebuie să ne caute locuinţă, să ne închirieze o locuinţă, să ne ajute să ne găsim altă locuinţă când vrem să ne mutăm, să ne pună la dispoziţie o locuinţă pe care noi să o cumpăram în rate. Iar noi, noi nu trebuie să facem nimic, trebuie doar să aşteptăm ca statul să ne facă totul.

După toată harababura cu locuinţa socială, prevăd că domnul Ciutacu va da în judecată statul român deoarece imaginea sa a avut de suferit ca urmare a articolului din Kamikaze.

Reclame

2 comentarii

  1. Frumos scris si la obiect. Da, de unde sa faca rost de bani saracul Ciutacu ca sa-si cumpere o locuinta, atata timp cat nemilosul lui patron il plateate ca pe un nemernic sclav, pe motiv ca nu-i in stare sa demaste cum tebuie adevaratul dusman (TB, nu ?) al poporului roman ?

    Apreciază

  2. Cine dracu’ este Ciutacu??Am ami auzit de numele acesta legendar.Credeam ca este un mit.In legatura cu bunastarea noastra,statul ne este dator.el ne da si el ne ia.:))

    Apreciază

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: