Să măsuraţi bine…fără factură!

Scandal mare în PSD, liderii judeţeni sunt nemulţumiţi de preţul piperat,13000 de euro+tva (sic!), pentru o amărâtă de cercetare prin care se vor stabili candidaţii la alegerile locale.  Mai mult, fiindcă un rău nu vine niciodată singur, li s-au impus două firme de măsurare  iar  rezultatele cercetării vor fi trimise întâi la “centru” şi abia apoi lor, pentru a evita  “suspiciunile liberalilor.”

Cunosc bine una dintre firme, ceea ce  m-a şocat şi m-a amuzat când am citit ştirea a fost contractul tip ataşat notificării lui Dragnea. Probabil asta i-a deranjat pe liderii locali, contractul. De ce? Pentru că niciodată nu trebuia să existe un contract. Se făcea cercetarea, se întocmea raportul, era prezentat clientului, se luau banii pe loc, fără contract, fără factură, fără nimic. După două luni se mai făcea o măsurare, acelaşi scenariu, fără contract, fără factură, doar o strângere de mână.

O cercetarea sociologică costa, în 2007-2008, 10 mii de euro, bani pe care îi plătea clientul fără să zică nici pâs. Ar fi plătit şi 15 mii de euro sau chiar 20 de mii de euro, dacă i se spunea de la început că ăsta-i preţul. Să fi sărăcit baronii PSD atât de mult, de nu îşi mai permit o măsurare făcută de profesionişti? 😀

Nici gând! Contractul şi factura reprezintă adevăratele probleme, nu preţul!Cercetările sociologice şi campaniile electorale sunt făcute pe bani murdari, furaţi…ce  nu prea pot fi “explicaţi” la un eventual control. Sunt  banii luaţi de pe la bugetul de stat sau sunt comisioanele de pe urma unor licitaţii aranjate etc.  Cine ar vrea să se lege la cap cu facturi sau să justifice banii plătiţi pentru un serviciu? Liderii locali? Poate în altă viaţă, nu în asta!

Reclame

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: