Parusia Domnului…Adrian Năstase

Au râs ei pesediştii de Lăzăroiu şi de basmul său, dar nici ei nu-s mai departe. Şi mă refer la puternica şi sincera credinţa a membrilor PSD în parusie*. Mai exact, credinţa în parusia domnului… Adrian Năstase, manifestată profund în rândul membrii la recent încheiatul Consiliu Naţional al PSD. Pe româneşte, a râs hârbul de oala spartă.

Presă răutăcioasă şi aservită, ca să-i facă în ciudă lui Ponta, a susţinut că, pe parcursul convenţiei, Adrian Năstase a pozat în lider de facto al partidului, mai mult, a fost chiar atracţia adunării pesediste: s-a ocupat alături de fiul său de organizarea convenţiei, a fost amfitrion, a dat numeroase interviuri presei, a îndemnat, a dat sfaturi şi a chemat la luptă, a ţinut discursuri, a lansat o carte…. Dacă adăugăm şi laudele venite de la Ion Iliescu, stâlpul şi temelia partidului, am putea avea un tablou interesant.  Practic se pregăteşte “terenul” pentru revenirea lui / a doua venire a  lui Năstase în rândul din faţă al PSD, fie ca posibil prim-ministru la anul (dacă USL câştigă alegerile), fie candidat la preşedinţie în 2014. Iar asta-l roade pe Ponta, ştie că este folosit, dar nu poate face nimic, el e doar interfaţa!

Principalele “semne” premergătoare parusiei domnului… Năstase

1. Războaie, foamete şi cataclisme

Ponta se cearta cu Geoană, Geoană cu Iliescu, Ponta cu Voiculescu, Vanghelie cu Ponta, Miron Mitrea cu Geoană, pesediştii din provincie se ceartă cu liberalii din provincie şi toţi cu trepăduşii conservatorii. Astea lupte şi războaie! Nici urmă de pace în USL şi PSD…

Despre foamete…nici nu mai vorbesc, aproape mi-e milă, e penurie mare în opoziţie…

2. Convertirea necredincioşilor  şi ereticilor la credinţă

Ar trebuie să încep cu Crin şi Voiculescu. Ambii au descoperit adevărata credinţă de stânga şi s-au convertit. Ei şi partidele lor. A urmat PRM-ul, dar pe ascuns. Însă cel mai bun exemplu e doctorul Oprescu. Ce om, ce caracter! Din cercul ereticilor, în sânul părintelui Iliescu!

3. Învierea morţilor

Cel mai bun exemplu – Ion Iliescu. “Mort” şi inactiv a fost pe timpul domniei lui Geoană, plin de viaţă, zâmbitor şi fericit a devenit odată cu alegerea strategică a lui Ponta. Nu cred că ar mira pe nimeni ca în scurt timp “să învie” şi sfântul domnul Hrebenciuc… ştiţi voi, timpul este aproape.

4. Apariţia lui Antihrist.

Lucruri clare, stabilite şi observate de cunoscători şi mă refer la Ponta, pe care-l citez: “Băsescu-i dracu” sau  “Băsescu-i cel mai mare rău pentru România”.

Fiţi pregătiţi! Domnul vine! Maranatha!


*parusia – dogma creştină despre a doua venire a lui Iisus Hristos şi semnele premergătoare ale acestei veniri.

Reclame

Un comentariu

  1. ptiu, drace 🙂 blasfemie!
    pai, „parusia” lui Nastase e revenirea celor doi talhari intre care a fost rastignit Iisus! si la a doua revenire a celor doi talhari (el si nevasta-sa) fi-va raiul celor 40 de hoti!

    Apreciază

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: