pentru adevăraţii monarhişti din România, numai respect!

Cât de autentică o fi acestă schimbare de optică a lui Ion Iliescu? De la socialism şi ideologia comunismului ştiinţific, la „mesajul Regelui în Parlament a avut o substanţă serioasă, e plin de semnificaţii (…) este un document dens şi sintetic, care eludează meandrele concretului preopinând prin sinergia faptelor”. Singurul lucru interesant şi autentic, în ambele discursuri, îl constituie limbajul de lemn al lui Ion Iliescu.

Nu ştiu, mi se pare prea mult, prea multă lipsă de bun simţ! Nu neapărat faţă de rege, faţă de rege nesimţirile au fost comise între 1990-1996, ci faţă de telespectatorii Antenei 3. Adică, chiar aşa fraieri/proşti/naivi să fie privitorii la tonomatele lui Voiculescu? Chiar atât de uituci? Sau le-o fi dor de-o egalitate socialistă?

Reclame

2 comentarii

 1. Iliescu nu are, nu a avut, si nici nu va avea vreodata o orientare politica. Asta e valabil pentru toata clasa politica din Romania, cu riscul de a exagera usor.

  Nu am apucat sa vad discursul pe care l-ai postat tu mai devreme, dar vazandu-l acum ma intreb cu a ajuns omul asta sa conduca Romania, de 3 ori chiar.

  Ceea ce urmareste domnul Iliescu prin aceasta schimbare de directie e evident. Multi romani sunt monarhisti, multi viseaza la „intoarcerea regelui”, oricare ar fi acesta. USL face ceea ce ar face orice formatiune politica in opozitie, incearca sa isi construiasca un electorat. Din pacate, multi oameni cad in capcana asta.

  Apreciază

  1. oki…stim, aproape toti, ce urmareste Iliescu prin apropierea de ex-regele MIhai, chiar si Iliescu stie ce urmareste :), dar oare cine-ar mai fi asa tampit sa-l creada? 🙂

   Apreciază

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: