De ce a scăzut populaţia României?

Ne-am tot luat cu revoluţiile, cu demisiile, cu noul guvern sau cu iarna grea ce a supus frumoasa noastră ţară şi am uitat total de scăderea drastică a neamului românesc din ultimul deceniu. Serios, scăderea populaţiei nu-i un lucru de şagă. Simion Mehedinţi spunea, în urmă cu un secol, că “puterea naţiunilor creşte şi scade după cum creşte şi scade populaţia lor.” Cum ar veni, suntem futuţi n-o să prea contăm în următorii o sută de ani. În fine…nu viitorul-i amuzant, ci trecutul şi prezentul.

Acum trebuie să răspundem la două întrebări: 1. cine-i vinovat de scăderea populaţiei? 2. de ce a scăzut populaţia sau ce a determinat scăderea? Răspunsul la prima întrebare: Traian Băsescu. Răspunsul la a doua întrebare: frica.

Nu, nu vă gândiţi la scăderea nivelului de trai, insecuritate, dictatura, impotenţă, sterilitate, lipsa de cultură şi alte chestii. Lucrurile-s mult mai profunde. E vorba de-o întreagă înlănţuire cauzală.

Am zis că vinovat e Băsescu. Totul a început în 2004 când a câştigat prezidenţialele. De-atunci a început, de fapt, şi scăderea numărului populaţiei, nu din 2002. Băsescu e un fel de causa causorum! Câştigarea alegerilor (de două ori) a declanşat  isteria televiziunilor. De-atunci la tv e un horror continuu. Isteria, spasmele, urletele, tigăile şi horror-ul televiziunilor au indus o stare de teamă generală (în sensul că telespectatorilor li se făcea frică când îi vedeau şi auzeau pe Badea, Ciutacu, Dragotescu, Tatoiu, Grecu şi ceilalţi) care a avut ca efect reducerea împerecherilor. Reducerea împerecherilor înseamnă scăderea continuă a populaţiei. Scăderea populaţiei a determinat demisia lui Boc (doar nu credeaţi că nu există nicio legătură, nu?). Din păcate, demisia lui Boc nu va avea efectul scontat (zeii Cauzalităţii nu-s mulţumiţi de acestă jertfă!), deci scăderea populaţiei va continua până în 2014 când, odată cu terminarea mandatului preşedintelui, populaţia va creşte. E simplu, cauză-efect(care devine cauză)-efect (cauză)-efect s.am.d.

Să lămurim şi raportul frică-scăderea populaţiei!

Cercetători de la diverse universităţi amazoniene au arătat, în studiile lor nepublicate, că oamenii căsătoriţi, cât timp sunt la serviciu, au în minte doar cuvintele Creatorului: “creşteţi şi vă înmulţiţi…” Bine, bărbaţii au făcut o fixaţie pentru prima parte a poruncii divine (“creşti, fir-ai tu să fii!”), femeile s-au  focusat pe-a doua parte (“dragă, facem şi noi un copil?”). Seara cei doi ajung acasă.  Până la minunatul act al concepţiei ei deschid televizorul, fac o băiţă, mai o alună, mai o căpşună etc. La televizor urlă nişte bezmetici, isterici şi desfiguraţi. Ş-atunci lucrurile se petrec după unul din scenariile:

a) Nu mai are loc actul concepţiei, pasiunea şi pulsiunile sexuale sunt ucise de tv. din faşă. Spermatozoizii şi ovulele sunt la pământ, urletele prezentatorilor îi îngheaţă de frică, nici nu pot să se urnească din loc, d-apoi să mai facă un drum aşa lung!

b) Are loc actul sexual, spermatozoizii sunt pregătiţi şi vioi pe pista de lansare, aşteaptă momentul oportun (kairos) să plece în cursă. De-odată, din tv, se aude vocea lui Mircea Badea care-şi laudă muşchii.  Spermatozoizii sunt îngroziţi, spermatozoidul-şef strigă: “băieţi, înapoi, ăsta ne omoară, ne mănâncă de vii!” Şi săracii spermatozoizi se-ntorc la casa lor!

c) Are loc actul sexual, există şi câţiva spermatozoizi curajoşi care, în ciuda urletelor de la tv, pleacă în cursă, ajung la locul de întâlnire cu doamna ovulul, dar ia-o pe doamna ovul de unde nu-i! Nemernică n-a ieşit din casă de frică, o îngrozeau urletele Danei Grecu! Şi uite-aşa, tot curajul şi efortul săracului alergător se duc pe apa sâmbetei.

Şi uite-aşa, din cauza Preşedintelui numărul românilor a scăzut drastic! Acu’, dacă lucrurile vor continua ca şi până acum la tv (că doar n-o să-şi dea demisia presedintele!), nu m-ar mira ca industria prezervativelor şi a anticoncepţionalelor să sfârşească tragic în România!

Reclame

Un comentariu

  1. sfatul meu pentru toti romanii tineri este :Dragii mei F****i-va la greu ca sa recuperam ceea ce am pierdut , altfel in scurt timp locul nostru il vor lua alti strainezi dornici de e reproducere si prosperitate.

    Apreciază

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: