Cei doi gâzi

gadea

UPDATE: Deoarece Antena 3 a decis să scoată materialul video de pe Youtube, iată declaraţiile lui Gâdea:

„Sunt foarte fericit că în această seară maestrul Arşinel este printre noi şi sper să fie mulţi ani de zile de aici încolo.

Sper că va veni şi o zi în care în ţara noastră să nu se mai dorească atât de mult moarte, să moară ăla, să-i moară copilul, să-i moară nepoata, să mori tu, să moară mă-ta.
Celor care ne doresc moartea: Probabil ca Mircea (Badea – n.red.) o să işi spună în emisiune punctul de vedere. Lui Mircea, mie şi altora. Pentru că ei sunt sclavii lui Băsescu.
Pentru că au reuşit să aducă în Piaţa Universităţii, pe lângă cei oneşti, care probabil că au fost şi sunt. Cu toţi banii lui Soros, cu toate organizaţiile lui Soros, cu toate organizaţiile ICR-iste băsiste, au reuşit să aducă în piaţă… câţi au fost aseară? 10 mii? În seara asta nu mai era nimeni.
Vreau să le atrag atenţia că în momentul în care urăşti într-o asemenea maniera încât să urezi moarte cuiva şi îi pui lumânări la căpătâi s-ar putea să nu ştii de unde te loveşte. Sper din toată inima să nu se întâmple aşa ceva.
Dar nu-i iritaţi pe oamenii mulţi, foarte mulţi care iubesc postul acesta de televiziune şi pe oamenii care lucrează aici.
Pentru că voi nu ştiu dacă ştiţi, că mulţi dintre voi nu ştiţi din cauza ketaminei, multa ketamina vă impiedică în a înţelege lucrurile. Ketamina voastră, urina prietenei, a prietenului, vă împiedică.
Dar şefii voştri – pentru că voi sunteţi nişte sclavi, sunteţi sclavii lui Băsescu şi ai regimului lui  – şefii voştri ştiu cât de mulţi oameni se uită aici pentru că din acest motiv v-au pus să înjuraţi Antena 3. 
Oamenii ăia s-ar putea să fie deranjaţi de mesajele voastre instigatoare şi de ura asta teribilă. Şi noi nu putem să fim responsabili dacă voi continuaţi cu lucrurile astea.
” (sursa: Hotnews)
Reclame

Comentezi? Comentează!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: